Комп имам, ама явно не си чел от простотиите ми, щото не виждам да си ги правил.
Компа по принцип съм го обещал на Райдер, ама в краен случай ще си го менкате, до като не разберете, че не е от него.
Слушай сега, какво ще направиш!
Понеже ВШР се командват от транзистори в компа, а те имат бобини, а те....
С една дума отрязваш две кабелчета около 15-20 см. Два от краищата им ги свързваш в една мъжка кабелна обувка. Тоест надяваш ги заедно в обувката. На другите два края слагаш по още една мъжка кабелна обувка.
Това ти е единия комплект.
Правиш още един такъв!
Идеята е да сложиш тая с двата кабела в клема 30, а другите два в клеми 87.
Това естествено след като изкубеш главните релета.
Така подаваш директно ток на помпата, бобините, дюзите, сондата и клапана за бензиновите пари. Може и да съм пропуснал нещо, но важното е, че така елиминираш много простотии.
След това бегом да палиш дзвера.
Подозирам, че промяната ще е фрапантна.
Още по-добрия вариянт е вместо да ги бучиш на клема 30, да ги оставиш малко по-дълги и да дадеш директно от акумулатора.
Ако се оправи кочината, ще продължим нататък!
Става много лесно!
Едит: след пробата, веднага махай кабелите!!!
Компа по принцип съм го обещал на Райдер, ама в краен случай ще си го менкате, до като не разберете, че не е от него.
Слушай сега, какво ще направиш!
Понеже ВШР се командват от транзистори в компа, а те имат бобини, а те....
С една дума отрязваш две кабелчета около 15-20 см. Два от краищата им ги свързваш в една мъжка кабелна обувка. Тоест надяваш ги заедно в обувката. На другите два края слагаш по още една мъжка кабелна обувка.
Това ти е единия комплект.
Правиш още един такъв!
Идеята е да сложиш тая с двата кабела в клема 30, а другите два в клеми 87.
Това естествено след като изкубеш главните релета.
Така подаваш директно ток на помпата, бобините, дюзите, сондата и клапана за бензиновите пари. Може и да съм пропуснал нещо, но важното е, че така елиминираш много простотии.
След това бегом да палиш дзвера.
Подозирам, че промяната ще е фрапантна.
Още по-добрия вариянт е вместо да ги бучиш на клема 30, да ги оставиш малко по-дълги и да дадеш директно от акумулатора.
Ако се оправи кочината, ще продължим нататък!
Става много лесно!
Едит: след пробата, веднага махай кабелите!!!
Comment